Nyhetsarkiv

En titt in i framtiden!

Ett Junior-SM innebär alltid en liten förhandstitt på framtidens stjärnor. Kikar man igenom startlistan för helgens tävling så finner man mängder med talanger som redan debuterat i såväl landslag som internationella juniormästerskap. Åtskilliga av dem lär vi får se även i kommande VM och OS.

Tidsprogram IJSM 18-19/2

Vi har efter nogsamt övervägande beslutat byta starttider för P19 och M22 stavhopp lördag vid IJSM. Så vitt vi kan se gynnar det ett antal aktiva utan att missgynna någon. Nya tider är alltså:

M22 stav 13.25 lördag

P19 stav 15.30 lördag

Detta meddelande går ut till samtliga berörda föreningar, som har aktiv i någondera av klasserna. Vänligen se till att berörda aktiva o tränare får del av denna information.

Med Idrottshälsning!

Per Crona, Örgryte IS

Tidsprogram och PM publicerat!

När Göteborg stod som värd för IJSM senast (2015) kunde vi räkna in 819 anmälningar. Vid anmälningstidens utgång onsdag kväll hade vi räknat in hela 813 stycken. Med andra ord behöver vi endast räkna in några få efteranmälningar för att kunna konstatera att årets IJSM lockar till ett rekorddeltagande.Tidsprogram och PM är nu publicerade. Det går fortfarande bra att efteranmäla sig i de flesta grenar. Under ANMÄLAN ser Ni hur detta går till.

Välkomna till Göteborg!

 

IK Vikingen och Örgryte IS har fått hedersuppdraget att arrangera 2017 års juniormästerskap inomhus i åldrarna 22, 19 och 17 år!

 

Vi hälsar Er Hjärtligt Välkomna till ett nyrenoverat Friidrottens Hus den 18-19 februari.

 

Inbjudan ligger ute liksom Hotellerbjudande. Tävlingshotell är Scandic Crown som ligger på gångavstånd från Centarlstationen.

 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se