Nyhetsarkiv

Stavhopp män EN POOL

Tekniske delegaten för inomhus-SM har efter flera återbud i män stav tagit beslutet att alla hoppar i en pool med start klockan 12.30. Avprickning senast klockan 11.00.

Livesändning

Tyvärr ligger friidrott.se nere just nu. Ni som vill följa inomhus-SM via friidrottskanelen kan klicka på denna länk: https://friidrottskanalen.solidtango.com/

Vi ser framemot en härligt friidrottshelg!

Sittplatser slut på lördagen

Vi kan mycket glädjande meddela att det är fullsatt på sittplatsläktaren på lördagens tävlingar. Vi har släppt ett gäng ståplatser som även de går att köpa via tickster.com. Hoppas vi får se även dig i Telekonsult Arena i helgen,

Erbjudande från Cyrano

Cyrano i Växjö har lämnat ett erbjudande till alla ISM-besökare under ISM i Växjö. Erbjudandet gäller vid förbokning via deras webbsida. Uppge koden ISM2020 i rutan för meddelande för att ta del av erbjudandet nedan:

10% på mat

15% på Boule - 1 timme

Pizza Boule Meny: Förrätt: Sallad, huvudrätt: Valfri Pizza, Dessert: Chokladmousse + 1 timme boule – 249kr

Burger & Boule Meny: Högrevsburgare + 1 timme boule – 209kr

Biljetter

Tack vare ett högt tryck på biljetterna på lördagen har vi nu öppnat upp för ytterligare platser på huvudläktaren för denna dag. Från vissa av dessa platser (sektion H) är det svårt att se resultatskyltarna för stav och kula, därför säljer vi dessa biljetter för 100kr styck. Tävlingsarenan kan man dock se bra härifrån. Bilden ovan är tagen från placeringen av denna sektion.

Erbjudande från O’Learys

Har ni planerat att gå ut och äta på fredagskvällen eller efter tävlingarna på lördagen har O'Learys lämnat ett specialerbjudande till alla som besöker Växjö i samband med inomhus-SM.

Cheddar Cheeseburgare med alkoholfri dryck för 129 kr (ordinarie pris 192 kr). Uppge ”SM-mål”.

Varmt välkomna hälsar O´Learys i Växjö

Biljetter

Det är full fart på biljettförsäljningen så har du inte redan säkrat din biljett skynda dig! Till lördagens tävlingar finns det i skrivande stund endast 144 biljetter kvar. Till söndagen har vi några fler kvar. 

Biljetter köper du här: Tickster.com

Även PM är klart

Nu har vi även publicerat PM för inomhus-SM 2020. Vänligen läs igenom innan ni kommer till Växjö. Vi frågor går det bra att kontakta Mikaela Wieslander Mayer, IFK Växjö på mailadress mikaela@ifkvaxjo.se eller 0470-16116.

Tidsprogrammet är klart

Nu har vi publicerat tidsprogrammet för inomhus-SM här på hemsidan. Länk till tidsprogrammet hittar du här: Tidsprogram ISM2020

Nordenkampen med mera

Till helgen är det dags för årets första landskamp, nämligen Nordenkampen som i år avgörs i Helsingfors.

IFK Växjös Elise Malmberg gör comeback i landslaget på 400m efter många års frånvaro på grund av skador. Elise sprang ett solo lopp på 400m under inomhus-DM i Telekonsult Arena på 54,97. Blir spännande att se vad hon hittar på i Helsingfors då hon får bra motstånd i B-heatet av bland andra danskan Sara Slott Pedersen. 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se