Inbjudan

Inbjudan

26-28 augusti på SollentunavallenPå uppdrag av svenska friidrottsförbundet har Turebergs Friidrottsklubb fått uppdraget och nöjet att arrangera Friidrotts-SM 2016 under helgen 26-28 augusti.

Dagsprogram

Se inbjudan (PDF)

Anmälan och anmälningsavgift

Anmälan görs via anmälningsformuläret på http://friidrottsanmalan.se/ senast 15 augusti. Anmälningsavgiften är 120 kronor per deltagare och gren och 225 kronor per stafettlag.

Efteranmälan

Efteranmälan kan göras i mån av plats, förutsatt att ingen extra tävlingsomgång behövs. Senast en timme före start. Avgiften är 400 kronor per gren alternativt 500 kronor per stafettlag. Alla startavgifter faktureras i efterhand.

Kvaltävling

I genprogrammet är kvaltävlingar planerade i alla teknikgrenar med final lördag och söndag (ej stav som tävlar i A-B-pool). Om kvaltävling utgår förläggs finalen på utsatt finaltid.

Föreningstält, ledare och tränare

De föreningar som önskar boka plats för föreningstält gör detta senast 15 augusti.Ej utnyttjad plats debiteras i efterhand med 1000 kr. För att skapa plats för så många som möjligt är det endast tillåtet med ett tält per förening och det maximala måttet 3 x 6 m. 

Alla ledare och tränare måste anmäla sig för att komma in på Sollentunavallen.

Anmäl tält, ledare och tränare här.

Mat

Det kommer finnas restaurang tält på Sollentunavallen. De föreningar som vill försäkra sig om tillgång till lunch förbokar direkt via homers.henrik.magnus@gmail.com senast 15:e augusti. Pris per lunch 100 kronor. Betalning sker i förskott till Bankgiro 448-5934.

Omklädning/dusch

Finns vid i huvudbyggnaden på Sollentunavallen.

Resa till Sollentuna

Bra förbindelse med pendeltåg finns både från Stockholms Central och Arlanda.

Parkering

Mycket begränsad tillgång till parkering i anslutning till Sollentunavallen. Utökad parkering i anslutning till Edsbergs slott (cirka 500m) kommer att anordnas samt i parkeringshus i Sollentuna centrum cirka 1500m).

Boende

För boende så använder vi oss framförallt av Scandichotellen i norra delen av Stockholm vilka alla har en max bilresa till Sollentunavallen om 15 minuter.

Kontakt

Tävlingsledare/ SM-chef Bitr. tävlingsledare Martin Kjell 076 649 20 27 Thomas Waldetoft 070 209 65 41 Karin Hagren, 070 267 05 31

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se