Välkomna till 2018 års SM i friidrottsstaden Eskilstuna

2018 blir ett spännande friidrottår med EM i Berlin bara 14 dagar före 2018 års SM. Vi är glada och stolta över att återigen hälsa er välkomna till Eskilstuna, där vi avhållit en rad evenemang med bland annat JEM 2015, SM 2007 och Folksam Challenge för att nämna några. Nu är de tre arrangörsklubbarna från JEM 2015 - Eskilstuna Friidrott, Råby-Rekarne FIF och Ärla IF Friidrott - åter redo för ett förstklassigt arrangemang!

EM och Finnkamp i alla ära, men SM i friidrott är något av säsongens höjdpunkt där ni, kära friidrottsfamilj, möter upp mangrant och tar chansen att mäta krafterna i ofta oförglömliga dueller. Det är i högsta grad prestige att ställa upp i vårt TV-bevakade SM och för vår del har vi målsättningen att mästerskapet ska utkämpas inför fullsatta läktare! Precis som SM 2007 och JEM 2015!

Med vårt excellenta samarbete med Eskilstuna kommun, DEAB och näringslivet är vi övertygade om att vi ska kunna erbjuda de bästa förhållanden (gud förbjude ösregn)! Starten för detta är att försäkra sig om ett ypperligt boende med variationsmöjligheter för klubbarnas behov och önskemål. Ta sikte på helgen 24-26 augusti 2018 för då arrangeras SM på klassiska Ekängen IP i Eskilstuna. Välkomna!

 

Lennart Karlberg

Ordförande Friidrotts-SM 2018 i Eskilstuna