På uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet inbjuder

Linköping GIF till

JSM – USM17 i löpgrenarna den 22-23 augusti 2020

 

Tävlingen arrangeras av Linköping GIF och genomförs på Nya Friidrottsarenan, Campus Valla!

Planeringen pågår för fullt och vi håller alla tummar att den kommer att genomföras.

På denna sida kommer Du att hitta information om dagsprogram, anmälan, kost och logi mm. Sidan uppdateras löpande.

Välkommen till Linköping!

 

Ledaranmälan

Alla ledare, föräldrar och tränare som ska närvara på JSM behöver ett ackrediteringskort. På så sätt vet vi vilka som har rätt att vara där samt kan lättare kontrollera hur många som befinnner sig på arenan vid en given tidpunkt. Allt på grund av de anpassningar som nu görs i och med Covid-19. Varje deltagare får ha med sig en ledare/förälder/tränare per grenstart. Exempelvis kan en tränare vara med då deltagaren springer 400m och en förälder då deltagaren springer 800m. Hoppas att ni visar förståelse för dessa nya bestämmelser.

Dagsprogram

Nu finns dagsprogrammet uppe som gäller under JSM. Programmet är anpassat efter två dagar istället för tre. I vänstermenyn hittar du programmet.

Uppdatering kring JSM

På grund av de restriktioner som har införts på grund av Covid-19 kommer SFIF nu ut med nya sanktioner som helt förändrar upplägget under tävlingarna. JSM delas nu upp på flera olika platser och helger runtom i Sverige. I Linköping kommer det nu helgen den 22–23 augusti (2 dagar!) anordnas svenska mästerskap i löpgrenarna i åldrarna 17–22 år. Kastgrenarna genomförs samma helg i Norrköping och hoppgrenarna helgen efter där en arrangör ännu inte är bestämd.

Inbjudan

Inbjudan och dagsprogram finns nu publicerat i vänstermenyn till årets upplaga av JSM och USM17. Mer information publiceras löpande och vi hälsar alla välkomna till Linköping den 22-23 augusti!