Tack!

Tack alla som hjälpte till med att göra Inomhus-SM 2014 till ett mästerskap värt att minnas!

Till all publik som levde med i kast, hopp och lopp.

Till alla funktionärer som fick allt att flyta på.

Till sponsorer som bidrog.

ISM:s avslutande dag

Ni som inte var på plats följde väl gårdagens liverapportering?

Gå in på länken till vänster för att hitta länk till dagens rapportering.

Artiklar från gårdagen finns på friidrott.se HÄR.

OS-sändning erbjuds under ISM

Samtidigt som ISM går sluttampen av Vinter-OS i Sotji. Är ni rädda att missa något av OS när ni besöker ISM? Det behöver ni inte vara! På andra våningen i lunchrummet i Friidrottens Hus kommer TV-sändning med OS finnas tillgänglig för de som vill hålla flera idrottsbollar i luften och följa båda evenemang.

Se hela presskonferensen inför ISM

ISM:s speaker Pelle Crona ledde under eftermiddagen presskonferens i Friidrottens Hus med fyra av helgens deltagare: Malin Dahlström, Ullevi FK; Alhaji Jeng, Örgryte IS; Charlotta Fougberg, Ullevi FK; samt Dennis Forsman, Ullevi FK.

Hela presskonferensen går att se på följande länk:

https://www.youtube.com/watch?v=nkWkIyeq5f8

För aktiva: Notera fredagens träningstider i Friidrottens Hus

Fredag 21 februari är hallen stängd merparten av dagen för arbete inför helgens tävlingar.

Öppettider är 15.00-18.30 och är denna träningstid är endast avsedd för aktiva som ska delta på ISM. 

Jakt på VM-platser under ISM i Göteborg

Helgens inomhus-SM i friidrott i Friidrottens Hus i Göteborg innebär inte bara en kamp om medaljer. Många jagar också en plats till IVM i polska Sopot i mars.

Till helgens tävlingar på Inomhus-SM i Friidrottens Hus är sammanlagt 573 starter anmälda. Med bara några dagar kvar höjs temperaturen steg för steg och aktiviteten under kvällarna i Friidrottens Hus är mycket hög.

Tidsprogrammet uppdaterat!

Större förändringar som skett i tidsprogrammet berör främst lördagen:

Kval utgår i manlig höjd. Istället genomförs hoppning i A- och B-pool på söndagen.

På 3000 meter för kvinnor så har en B-final tillkommit vilket gjort att vissa lopp genomförs något senare än i det tidigare publicerade tidsprogrammet.

För att ladda hem uppdaterat program besök fliken "Dags-/tidsprogram". Där finns också info om höjningsschema och längdkvalgränser (schema och gränser finns nu även i uppdaterade aktivas PM).

Ni glömmer väl inte att följa våra sociala medier?

På ISM:s Facebook-sida har det sedan flera månader tillbaka kontinuerligt kommit små presentationer och intervjuer med friidrottare som kommer att delta på ISM. Senast idag har en intervju med bland annat Ullevi FK:s guldmedaljör från IJSM på 400 meter, Adam Danielsson, publicerats.

På ISM:s Instagram-konto kommer då och då bilduppdateringar med saker som händer i Friidrottens Hus inför och under mästerskapet. Idag finns bland annat bild på ISM:s funktionärströjor som just inkommit till Friidrottens Hus.

DAGS-/TIDSPROGRAM publicerat

Nu finns det färdiga programmet för ISM att hämta hem! Tävlingarna inleds på lördagen med damernas försök på 60 meter och avslutas med herrarnas 4 x 200 meter på söndagen. Klicka er vidare till det fullständiga programmet via menyn till vänster.

Välkomna till Inomhus-SM 2014 i Göteborg

22-23 februari går Inomhus-SM av stapeln i Friidrottens Hus, Göteborg. På denna, evenemangets officiella hemsida, kommer nyheter, startlistor, resultat och allt annat som hör mästerskapet till att uppdateras löpande ju närmre mästerskapet vi kommer. 

Missa heller inte att följa oss via sociala medier som finns länkade till höger. På vår Facebooksida kommer exempelvis små intervjuer då och då med idrottare från hela landet som ska delta. Och via Instagramkontot kommer små bilduppdateringar med saker som pågår i Friidrottens Hus.