Nyhetsarkiv

Samlade resultat

Nu finns samlade resultatlistor på hemsidan under menyvalet "Resultatlista".

Bildspel från TerrängSM

Ett antal bildspel från TerrängSM 2012 finns nu på IK Akeles sida http://www.akele.se

Bildspel från Terräng-SM

Ett antal bildspel från TerrängSM 2012 finns nu på IK Akeles sida http://www.akele.se

Banstatus 25/4

Banans underlag är gräs till största delen förutom 6 stycken passager av cykelbanor där gummimattor läggs ut. Banan är platt de första 500m och därefter kommer 3st backar i en tät följd. Efter det är vi tillbaka på platten och efter knappt 1 km kommer ett ”litet” gupp.  Banan passerar sedan start- och målfältet och går där över en höjd och rundar sedan en baseboll plan vid 1,5km. Banan går sedan tillbaka upp på höjden och avslutas med ett U-format upplopp/varvning.

Lagtävling K 4000 m gäller igen!

På grund av att en anmäld löpare fallit bort från startlistan på K 4000 m så gick det ut en felaktig nyhet att det inte skulle bli någon lagtävling i K 4000 m. Detta var som sagt felaktigt och det blir en lagtävling även i denna klass.

Lagtävlingar som utgår

Då det vid anmälningstidens utgång inte var anmält tillräckligt många lag i klasserna K22 4000 m, KS 4000 m och KS 8000 m så utgår lagtävlingen för dessa klasser.

Fri parkering på terräng-SM

Under tävlingsdagarna den 28-29 april är det fri parkering på den stora parkeringen vid Cloetta Center, ungefär 200 m från tävlingsområdet.

Terräng-SM kommer till Linköping!

28-29 april kommer den svenska löpareliten till Linköping för att springa SM i terränglöpning. Under två dagar kommer Stångebro Sportfält fyllas av duktiga, inspirerade, vältränade löpare som kommer att göra sitt yttersta för att få åka hem med en guldmedalj.

 

Förutom de spännande manliga och kvinnliga loppen är det också ungdomar, juniorer och veteraner på plats för att springa de olika sträckorna.

 

Banan är en 2-km-bana som man springer diverse olika varv beroende på vilken sträcka man vill få ihop, allt från 4 km- 12 km.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se