Nyhetsarkiv

Sprinttävling parallellt med tävlingarna på lördag

På lördag genomför vi den s.k Norrköpingssprinten parallellt med och insaxat i programmet för mångkampen. En ren 60m-tävling för MS/KS  och  F/P 11-15.

Info om den tävlingen finns på Tjalves hemsida:

http://www4.idrottonline.se/GOIFTjalve/Friidrott/Friidrott/Friidrott/Arrangemang/ 

 

PM och starttider

113 deltagare kan vi summera till när ordinarie anmälningstid har gått ut. Starttider och preliminära sluttider för både lördag och söndag finns nu publicerat i menyn till vänster - "PM och tidsprogram". Där finns också uttdrag ur PM samt fullständigt PM och ett preliminärt tidsschema/flödesschema att ladda ned.

Välkomna på lördag-söndag!

Sista dagen för anmälan och lunchbeställning imorgon lördag

Nu fylls startlistorna, och det tycker vi är roligt ! Extra kul att vi får välkomna gäster från Danska klubbar, som kommer med ett 15-tal aktiva.

Sista dag för anmälan till tävlingen, och förhandsbeställning av lunch är imorgon, lördag.

 

På söndag kväll publiceras fullständiga startlistor, PM och starttider/tidsschema.

Bra medicinsk support under hela mångkampshelgen

Vi är glada att kunna erbjuda fin support under hela mångkampshelgen från Cityklinikens personal! De kommer att finnas tillhands med 3 personer ,hela dagarna, båda dagarna, för att snabbt behandla eventuella skador på plats, men också för förebyggande behandlingar som tejpning, massage, aktiv stretching m.m .

Citykliniken har naprapater, massörer, fysioterapeut och personliga tränare och rådgivare, och är en del av svensk friidrotts medicinska nätverk - med många i personalen som har stor erfarenhet av elitidrott och de speciella förutsättningar som det innebär.

Lunchmat till mångkamps-SM

Ni har nu möjlighet att förhandbeställa dagens lunch i Restaurang TimeOut i Stadium Arena under mångkampshelgen, till ett pris av 70 kr/portion.

I priset ingår en bra "pastaportion" - ( lördag Carbonara, söndag Bolognese), måltidsdryck, bröd, lätt sallad.

 

Skicka ett mail till friidrott@tjalve.nu med antal portioner /dag, klubb samt kontaktperson/fakturaadress. Vi fakturerar i efterhand.

Senast den 30 januari behöver vi er beställning!

 

Välkomna till Norrköping för 2015 års första SM-tävling

Vi har glädjen att återigen hälsa alla mångkampsvänner välkomna till Stadium Arena, denna gång 7-8 februari , för SM-JSM-USM i mångkamp.

Senast det begav sig var i februari 2011, och sedan dess har vi också arrangerat ett succéartat inne-SM 2013, med bl.a svenskt rekord av Irene Ekelund på 200m.

 

Sidan kommer gradvis att fyllas med information om tävlingen, och inbjudan med info om anmälan läggs ut inom kort.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se