Nyhetsarkiv

Sändningar från ISM

För den som inte är på plats

Friidrottsförbundet är på plats på ISM i helgen och sänder. Webbsändning från tävlingen kommer att ske live på Friidrottskanalen under hela helgen. Kommentator är A Lennart Julin och reporter Frida Hogstrand. Pris 59 kr per dag, eller 79 kr för bägge dagarna. Dessutom sänder Radio Kronoberg live från tävlingarna i radio.

Länk till lördagens sändning - friidrottskanalen

Ordinarie anmälningstid utgången

Nu har ordinarie anmälningstid gått ut. Vi räknar in 355 aktiva som gör 452 starter.

Efteranmälan är nu endast möjlig via mejl info@ifkvaxjo.se.

Följande grenar är stängda för efteanmälan, och där tillämpar vi rservlista: Tresteg Kvinnor och Längd Män. I 60m Kvinnor tar vi endast emot en ytterligare anmälan. 

Det går fortfarande bra att beställa luncher.

I morgon onsdag är sista dag för ordinarie anmälan, anmälan av ledarackreditering och luncher.

I skrivande stund är det 266 anmälningar av 209 aktiva inlagda till ISM. Hittills är det 77 ledare som begärt ledarackreditering. I morgon onsdag 15/2 så är det sista dagen för bägge. I alla fall garanterad anmälan, och till ordinarie anmälningsavgift. Det är också sista dagen för anmälan av lunch till Restaurang Tipshallen.

I byggnaden bakom skylten - hockeytemplet Vida Arena - så kommer det att vara deltävling 3 i Melodifestivalen till helgen.

Nordenkampen i morgon med en debutant från IFK Växjö

I morgon ställs svenska landslaget mot våra nordiska friidrottsvänner. Nordenkampen avgörs i Tammerfors, och de flesta av våra bästa svenska friidrottare är på plats. På plats kommer de förhoppningsvis även att vara om två veckor när ISM avgörs i Växjö.

Vi i IFK Växjö är extra glada över att en av våra aktiva får göra debut i seniorlandslaget. Yuan-Zhong Wu är endast 25 år gammal, och nu är det äntligen dags. Kärleken till höjdhopp och drömmen om en plats i seniorlandslaget har alltid funnits där. Lycka till Yongan!!! 

Bild: DECA

Inbjudan

Nu finns inbjudan till ISM.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se