Nyhetsarkiv

IUSM slut för denna gång

IFK Växjö tackar tävlande, ledare och medföljare för en härlig tävling i helgen. Vi hade problem att få igång storbilden och websändning i går söndags. Men några minuter in i tävlingen så fungerade tekniken igen. Ni som vill återuppleva stämningen kan på "websändningarna".

Det saknades lite i resultatlistan, men från idag (måndag) förmiddag så ska all förhoppningsvis finnas där.

Vi hälsar er tillbaka 2019, då vi bland annat arrangerar IJSM-IUSM17år. 

/ Fredrik Ahlström, IFK Växjö

 

Problem med sändningen från IUSM söndag

Vi har problem med sändning söndag ifrån IUSM. Vi jobbar med problemet, och hoppas att det ska kunna avhjälpas under söndagen.

/ Fredrik Ahlström, IFK Växjö

 

Lite ny information

Vi har nu fastställt tidsprgram och PM, som ni hittar här till vänster. Vi hade förväxlat antalet aktiva i kula för killklasserna. P16 ligger kvar på samma starttid som innan. P15 har vi tidigarelagt 20 minuter.

Vi har också flyttat Callingen för viktkastningen in i Tipshallens A-hall.

Vi har också lagt upp länkar till startlista (grenvis och klubbvis), vår websändning i Telekonsult Arena, samt resultatlistan som kommer att vara live.

Välkomna till Växjö

/ Fredrik Ahlström, IFK Växjö 

 

Preliminärt Tidsprogram och PM

Preliminärt tidsprogram och PM finns nu utlagt. Leta i vänstra kolumnen.

/ IFK Växjö

Många anmälningar, samt lunchinformation

Vid midnatt gick ordinarie anmälan ut. I skrivande stund så är det 500 deltagare som gör 908 starter. Vi återkommer på lördag med tidsprogram och PM, samt att vi då åter öppnar webanmälan några dagar för eventuella efteranmälningar.

Vi har en hel del som har anmält lunch. Den kommer att servereas i Restaurang Tipshallen, som ligger cirka 100 meter irfån Telekonsult Arena. Ni kommer att få matbiljetter vid nummerlappsutdelningen. Eftersom Restaurangen inte har ordinarie öppet, så kommer möjligheterna att köpa lunch på plats, att vara starkt begränsade.

Sista anmälningsdag på onsdag och tidsprogram/PM på lördag

På onsdag 21/2 så är det sista ordinarie anmälningsdagen till IUSM. Det betyder att vi på torsdag/fredag kommer att jobba intensivt med tidsprogram och PM för att kunna presentera detta här på hemsidan på lördag 24/2.

Vi har full förståelse för att många har lång resa, som ni vill kunna boka. Tävlingen kommer att vara avklarad senast kl. 16 på söndagen, och om möjligt lite innan. Vi kan endast ge er besked om att bland löpgrenarna avslutar med de fyra löpfinalerna på 200m/400m. Vilka teknikgrenar som ligger söndag eftermiddag kan vi inte svara på ännu.

Välkomna till IUSM i Växjö

3-4 mars 2018 så är det dags för IUSM i Växjö. Tävlingen avgörs i Telekonsult Arena, med viktkastning i angränsande Tipshallen. Inbjudan med dagsprogram samt logiförslag hittar du här på hemsidan.

/ Fredrik Ahlström, IFK Växjö

 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se