Nyhetsarkiv

Stort tack!

Arrangören Föreningen stadionklubbarna tackar alla er som gjorde årets Stafett-SM möjligt oavsett om det rörde deltagare, funktionärer eller andra som gjorde det hela möjligt. Trots lite otur med vädret under söndagen ställde alla inblandade upp med ett bra humör en trevlig inställning till idrottandet och varandra och vi hoppas att alla ni gick hem med samma känsla. 

 

Lite siffror från helgen: Uppdaterat 28/5

I helgen startade 265 lag i USM-JSM-SM stafett.

Tidsprogrammet - ny version igen...

Hur mycket man än tittat på ett tidsprgram så finner man felaktigheter i det. Därför är nu tidsprogrammet uppdaterat igen. Rätt version ska vara uppdaterad 2019-05-20 - var god släng alla andra versioner.

 

Du kommer direkt till tidsprogrammet här

Tidsprogram ute

Då finns också tidsprogrammet ute. Du finner det i menyn bredvid eller genom att klicka här.

PM

Nu finns PM för tävlingen publicerat på hemsidan.

 

F19 3x800m struken

För att en gren ska anses vara SM-värdig krävs det minst tre anmälda lag från tre olika föreningar. Även om det är sensationellt många lag anmälda så måste vi meddela att F19 3x800 meter måste strykas eftersom det bara finns ett anmält lag i den grenen.

Bulletin nr 1

Inför SM i stafett publierar vi ett antal bulletiner här på hemsidan. Ni kan nu läsa den första bulletinen här!

Stafett-SM introducerar många nyheter

Stadionklubbarna vill med årets Stafett-SM öka och bredda stafettlöpningen i Sverige och introducerar därför stafettkarnevalen - tre dagars stafettlöpning på Stockholms Stadion. För friidrottsfamiljen introduceras följande extra stafetter:

 

Klubbmix – Svensk Stafett för klubblag över åldrarna

Klubbmix är namnet på klubbens eget lag där löpare i en mix av åldrar och kön från samma klubb tävlar i samma stafett. Laget består av 4 personer, som i vanlig Svensk Stafett. Tävlingen äger rum på lördagen.

Dags att boka boende

Officiellt tävlingshotell är Scandic Ariadne (Södra kajen 37/Positionen 117), ca 2 km från Stockholms Stadion. Telefonnummer till hotellet 08 – 517 386 00.

SM-helgen är det många andra aktiviteter i Stockholm. Vi har därför förbokat ett begränsat antal rum på hotellet både fredag och lördag.

Ange Stafett-SM vid bokning.

Enkelrum för 1190 kr, dubbelrum för 1290 och trippelrum för 1490 kr.Vår reservation gäller till 15 april.

Läs mer

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se