Nyhetsarkiv

Tack!

KFUM Örebro Friidrott tackar för förtroendet att få arrangera IUSM 2020 och tackar även alla som gjorde tävlingen till vad den blev! Vi är själva mycket nöjda med arrangemanget och ser fram emot flera fina tävlingar. Stort grattis till alla medaljörer, fina prestationer och nya personbästan som de aktiva stod för i helgen och den fantastiska friidrottspubliken som verkligen lyfte tävlingen! Återigen stort tack och varmt välkomna tillbaka till Örebro för framtida tävlingar.

Inför IUSM!

Tredje raka SM-helgen står för dörren efter ISM för två veckor sedan samt juniorer respektive veteraner förra helgen när KFUM Örebro nu tar emot våra bästa ungdomar i åldern 15-16 år i Tybblelundshallen. 

Informationsmöte för föreningar!

Innan tävlingarna på söndag morgon kl. 08.00 håller Anders Rydén från Svenska Friidrottsförbundet ett mycket viktigt informationsmöte gällande hur varje förening ansöker om subvention i förväg när det gäller friidrottens tränarutbildningar och utvecklingträffar. Detta på grund av ett nytt regelverk från Riksidrottsförbundet. 

Söndag klockan 08.00 hålls detta möte i Tybblelundshallens konferenslokal, precis i anslutning till ingången och cafeterian. Varmt välkomna! 

 

Nedan finns handlandning och en handbok för detta:

Angående Coronavirus!

SFIF har fått några frågor och funderingar gällande helgens IUSM och vill därför ge följande information:

 

IUSM i Örebro arrangeras som planerat i helgen. SFIF, via Medicinska kommittén och tillsammans med arrangörerna KFUM Örebro, följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I nuläget finns det alltså ingen anledning att ställa in mästerskapet eller andra liknande större evenemang.

Förändringar i söndagens tidsprogram!

Tidsprogrammet gällande avslutningen på söndagens tävlingar har uppdaterats när det gäller finallöpning på 200m och 400m.

400m P16 Fi A+B är oberört, starttiden 14.50 gäller.

200m F15 Fi A+B är framflyttat. Tidigare starttid 15.10 har ändrats till 15.50.

200m P15 Fi A+B är framflyttat. Tidigare starttid 15.25 har ändrats till 15.35.

400m F16 Fi A+B är tidigarelagt. Före detta starttid 15.40 har ändrats till 15.20.

Stängda grenar!

Följande grenar är nu stängda för efteranmälan:

P16 60m häck och vikt

F16 vikt

P15 stav och vikt

F15 stav och vikt

Vid efteranmälan till dessa grenar hamnar man på en reservlista till grenen och klartecken för start ges efter avprickningstiden gått ut om återbud har kommit.

 

PM och Tidsprogram har kommit!

Med drygt en vecka kvar till IUSM 2020 har tidsprogram och PM för tävlingshelgen publicerats. Läs igenom detta nogrannt för ett roligt, trevligt och kvalitativt mästerskap i Örebro och Tybblelundshallen den 7-8 mars 2020. Varmt välkomna!

Medaljerna är redo!

Sista anmälningsdagen gällande tävlingen och matbeställningar närmar sig för IUSM! Medeljerna är på plats i Tybblelundshallen och väntar på de aktiva. PM och tidsprogram finns i menyn till vänster.

Förlängd beställningstid av matkuponger!

För att underlätta gällande beställningar av matkuponger för föreningarna inför IUSM i Örebro den 7-8 mars förlängs beställningstiden av matkuponger till tisdag den 25/2. Alltså samma dag som anmälningstiden till tävlingen går ut. Maila er beställning till friidrott@kfumorebrofriidrott.se och ange antal kuponger per dag samt eventuella specialkoster. Meny för helgen finns i spalten till höger.

SFIFs Ungdomsråd på plats i Örebro!

Under tävlingarna på IUSM kommer Svenska Friidrottsförbundets ungdomsråd att finnas på plats och genomföra en del aktiviteter. Följ instagramkontot "Ungfriidrott" där information om deras planer för helgen 7-8 mars kommer publiceras!

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se