Aktiviteter

Det kommer finnas flera olika evenemang och aktiviteter runtom tävlingarna.

LEKHÖRNA I DINA-HALLEN

278

 

Såklart finns det något att göra för de allra minsta. I Dina-hallen (bredvid friidrottsarenan) kommer det finnas en lekhörna hela helgen med olika aktiviteter, t.ex hinderbana och knattefotboll. För mer information, besök http://www.kuliversum.se/sm-i-lek-bus-7-9-aug/

 

PONNYRIDNING

 

SORF (Söderhamnsortens Ryttarförening) kommer ha ponnyriddning alla dagar (fre, lör, sön) kl 13-15. Plats: mellan tennishallen och fotbollsplanen på Hällåsen.

SM-KONSERT I LJUSNE KYRKA 

279

Söderhamn för alla kommer ge en konsert i Ljusne Kyrka fredagen 6/8 kl 19. Insamlad kollekt går till diakonin. Läs mer om Söderhamn för alla här: http://www.svenskakyrkan.se/soderala/soderhamn-for-alla

 

FOTBOLLSMATCH MOHED - VAKSALA

 

På lördag (8/8) kl 14:00 spelar Mohed match mot Vaksala på fotbollsplanen på Hällåsen. Matchen skulle egentligen ha spelats i Mohed med flyttades med anledning av SM. Så känner du för ett tillfälligt byte av sport är det bara att gå några hundra meter till den intillliggande fotbollsplanen.

 

 

MASKOT-UTTAGNING

277

 

Under SM i Söderhamn, finalpasset lördagen den 8 augusti, blir det uttagning för maskotfunktionärer till Finnkampen.

Dessa villkor gäller för uttagningen:

 

  • Du står själv för din resa till och från Söderhamn.
  • Du ska vara minst 16 år gammal.
  • Anmälan är bindande.

 

ANMÄL DIG SÅ HÄR: Skriv ditt namn, ålder och e-postadress i ett meddelande till KaLo:s Facebooksida (https://www.facebook.com/kalomaskot) så blir du kontaktad via e-post.

Fyra vinnare kommer att utses av en jury i Söderhamn.

 

  • Vinnarna får iklä sig maskotdräkt och uppdraget att skapa landskampsstämning under Finnkampen i Stockholm den 12-13 september.
  • Maskotuppdraget gäller både ungdoms- och seniorkampen.
  • Vinnarna står själva för sin resa till och från Stockholm.
  • Svenska Friidrottsförbundet står för övernattning för de vinnare som har lång resväg och inte kan ta sig hem och sova mellan tävlingsdagarna.

 

 

SM-TRIVSEL PÅ ÖSTRA BERGET

280

 

På lördag kväll (8/8) kommer det vara SM-trivsel på Östra Berget i Söderhamn, med uppträdande av Engmans Kapell och andra, lokala band. Kvällen börjar kl 19, med insläpp redan från kl 18. Entré 50kr, under 15 år är det fri entré!

 

HINDERLOPPET

 

275

På söndagen (9/8) kl 10.30. Har du spring i benen och är 5-12 år? Då ska du vara med och springa hinderloppet! Loppet är ca 600m och går inne på Hällåsens arena . Banan har några trixiga hinder, bland annat gäller det att ta sig förbi gladiatorerna Kitsune och Phoenix samt brobersspelaren Vadim Archipkin!

3st priser lottas ut på nummerlapparna bland deltagarna efter loppet.

Anmälning och betalning

50kr/barn, 100kr/vuxen i sällskap. Anmälan sker på Hällåsen. Betalningen gäller som inträde under hela söndagen (ord pris 150kr).

Från kl 11.30 finns det möjlighet att fotas tillsammans med kändisarna vid Citygyms monter.

Vid frågor, kontakta Niclas 070-283 33 66.

 

 

 

 

 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se