Pressinformation

Skrivet den 4 augusti 2015

 

Pressinformation från Friidrotts-SM 2015:

 

Hej,

 

Hjärtligt välkomna till Friidrotts-SM 2015 på Hällåsens friidrottsanläggning i fina Söderhamn! Vi har även den stora glädjen att genomföra ett antal SM-grenar i friidrott inom Parasport. Vi ser fram emot spännande tävlingar och många fina resultat. För närvarande håller vi på att gå igenom ackrediteringsansökningarna och under onsdagen skickar vi ut ett Press-PM. I samarbete med Svenska Friidrottsförbundet kommer vi att fastställa listan över ackrediterade medierepresentanter, inklusive vilka fotografer som får tillgång till innerplan. Inför tävlingarna kommer vi att arrangera två pressträffar:

 

1) Presskonferens med regionens stora hopp, Joel Groth från Bollnäs FIK och ett antal av de framstående friidrottsaktiva från Söderhamns IF inom Parasport. Den aktuella tiden är torsdagen den 6 augusti kl.13.30 och platsen Aquaarena på idrottsområdet på Hällåsen.

 

2) En presskonferens genomförs med nationell inriktning om de största stjärnorna som deltager på Friidrotts-SM. Medverkar gör Svenska Friidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson, förbundskapten Karin Torneklint och ett antal aktiva. Vi håller även då till på Aquaarena på Hällåsen och tiden är fredagen den 7 augusti kl.15.30 efter första tävlingspasset.

 

Här finner ni tidsprogram och startlistor:

http://smfriidrott.com/sites/default/files/groupfiles/SM%20tidsprogram%202015_0.pdf

http://www.trackandfield.se/anmalda.aspx?compid=177

 

Mer information kommer att distribueras under veckan. Än en gång välkomna till Friidrotts-SM och Söderhamn!

 

Vänligen,

 

Ulf Andersson

Ansvarig för medieservicen vid Friidrotts-SM 2015

Mobil.070/679 15 92

 

Johan Storåkers

Kommunikationschef Friidrotts-SM 2015

Mobil.0709/40 78 75

 

http://smfriidrott.com/tavling/friidrotts-sm-2015/

 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se