Nu kan man enkelt och bekvämt förse sig med entrébiljett till friidrotts- SM 2017! Gå in på fliken Biljetter till SM 2017 och köp biljetten genom Tickster. Först till kvarn får det bästa platserna på huvudläktaren!

Tack alla!

Ett stort och hjärtligt tack till Helsingborgs stad, Event in Skåne och friidrottsförbundet för all hjälp och stöd som möjliggjort genomförandet av SM i friidrott 2017.

Söndag

Var börjar man någonstans när man ska summera en fantastisk friidrottshelg? Kanske med det som hände allra sist under SM-helgen. För sist upp på prispallen klev helsingborgskan Khaddi Sagnia (nu i Ullevi FK) som hoppade hem guldet i längdhopp på 6,47 meter.

– Det var så kul. Redan för två år sedan när jag fick reda på att SM skulle gå här så tyckte jag det skulle bli så himla roligt. Jag älskar verkligen Helsingborg och stödet när de klappade igång betydde jättemycket. Det var bara så stor glädje för mig. 

Hur högt värderar du guldet? 

Lördag sammandrag

Med perfekta förhållanden och med välfyllda läktare kan vi konstatera att även lördagen blev en succé. 

 

Lördag

Så var dagens tävlingar över. Fantastisk dag 2. Alla resultat ligger under resultatfliken och live- rapporteringen hittar man på  friidrott.se. Vi nöjer oss med bilden på Michel Thornéus - guldman i längd tämligen ohotad med 7.65. Bra tryck på tävlingen och bra tryck på läktaren - välommen tillbaka till Heden SM;s sista dag imorgon.

Fredag

SM har rivstartat.......

Silver-Annika skrällde inför hemmapubliken Vilken rivstart det blev på SM i Friidrott som avgörs på Heden den här helgen. Storpublik redan första dagen kryddades med en rejäl hemmasuccé i stavhoppet. 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se