Inbjudan

Onlineanmälan till SM 2017 är stängd. För efteranmälningar mejla IFK;s kansli

  ifk.helsingborg@telia.com

Föjande grenar är helt stängda: Män 10000m, Män höjd, Män tresteg samt Kvinnor höjd.

 

Inbjudan

På uppdrag av svenska friidrottsförbundet har IFK Helsingborg fått uppdraget och nöjet att arrangera Friidrotts-SM 2017. Vi hälsar hela friidrottssverige välkomna till Hedens idrottsplats den 25-27/8 2017.Dagsprogram för tävlingarna finns under separat flik på hemsidan. 

Kvaltävling

I grenprogrammet är kvaltävlingar planerade i alla teknikgrenar med final lördag och söndag (ej stav som tävlar i A-B-pool liksom höjd under fredagen). Ingen kvaltävling genomförs för teknikgren med final planerad under fredagen. Om kvaltävling utgår förläggs finalen på utsatt finaltid

Anmälan och anmälningsavgift:

Anmälan görs Online till Track & Field tävlingsadministration senast tisdag den 15 AUGUSTI 2017

Anmälningsavgiften är 150 kronor per deltagare och gren och 250 kronor

per stafettlag. Efteranmälan kan göras i mån av plats, förutsatt att ingen extra tävlingsomgång behövs. Senast en timme före start. Avgiften är 400 kronor per gren alternativt 500 kronor per stafettlag. Alla anmälnings-avgifter faktureras i efterhand.

Tränare och ledare

Tränare och ledare skall anmäla sig i samband med aktivas anmälan till IFK Helsingborgs kansli. Varje förening har rätt till max ett ledararmband per aktiv samt ett ytterligare per förening. Dessa gäller för hela arenan förutom på huvudläktaren där särskild biljett krävs. Dessa kan enbart köpas från Tixter,- se under fliken Biljetter till SM 2017.Anmälan sker per mejl: ifk.helsingborg@telia.com

Föreningstält

De föreningar som önskar boka plats för föreningstält gör detta i samband med anmälan av tränare / ledare. Ej utnyttjad plats debiteras i efterhand med 1000 kr. För att skapa plats för så många som möjligt är det endast tillåtet med ett tält per förening och det maximala måttet 3 x 6 m.

 

Resa

Resa till Helsingborg och Hedens idrottsplats. Se information under fliken ”visit Helsingborg”

Boende

Se information samt erbjudande under fliken Hotellerbjudande

Kontakt IFK Helsingborg, Planteringsvägen 141B,  252 32 Helsingborg. Ifk.helsingborg@telia.com. 042137295

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se