Tack för årets inomhus-SM!

Då är SM-helgen över, och vi summerar med bl.a ett nytt svenskt rekord i kulstötning av Fanny Roos, mästerskapsrekord av Henrik Larsson på 60m samt mängder av nya personbästan och härliga tävlingar.

 

Stort tack till alla deltagare, ledare, funktionärer, sponsorer och publik !

 

 

Välkomna till SM!

Läs Jonas Hedman "inför-artikel" om Friidrotts-SM

 

 

 

 

Bra medicinsk support med Stjärnkliniken på plats

Precis som på inne-SM 2013 kommer vi att ha support på plats av Stjärnkliniken.

De finns till hands med naprapat/massör/sjukgymnast, dels om skadan skulle vara framme, men också vid förebyggande insatser och bedömningar av olika slag.

 

Vi är tacksamma för deras support, men hoppas väl också innerst inne att ni inte ska behöva använda er av dem för skadebehandlingar..

 

 

Många fina resultat på Nordenkampen bara en vecka före SM!

Idag avgjordes Nordenkampen i norska Baerum, med många fina resultat av flera SM-deltagare vi ser hos oss nästa helg!

Carl Bengström satte svenskt juniorrekord på 400m med 47.17. Michaela Meijer satte nytt svenskt rekord i stavhopp med 4.75, och på herrsidan satte Melker Svärd-Jakobsson åter igen personbästa med 5.82 !

 

I tresteg såg vi Hässelbys Jesper Hellström hoppa finfina 16.20, och Lisa Lilja sprang 200m på strålande 23,68. Alla dessa seglar nu upp som klara favoriter på SM !

 

Nu finns tidsprogram och PM publicerat!

När anmälan stängdes igår så noterar vi 365 deltagare som gör 465 starter, vilket är väldigt likt de senaste två åren.

 

Nu fnns både tidsprogram och PM i menyn till vänster. PM är något reviderat med datum 10 februari. Bl.a lite ändrade callingtider, med upprop i teknikgrenar 40 min före, istället för 30 min. 

Efteranmälan kan ske endast på plats, och bara i de grenar där tävlingsledningen bedömer att det finns plats, och att det ej påverkar det lagda tidsprogrammet.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se