Stavhopp män EN POOL

Tekniske delegaten för inomhus-SM har efter flera återbud i män stav tagit beslutet att alla hoppar i en pool med start klockan 12.30. Avprickning senast klockan 11.00.

Livesändning

Tyvärr ligger friidrott.se nere just nu. Ni som vill följa inomhus-SM via friidrottskanelen kan klicka på denna länk: https://friidrottskanalen.solidtango.com/

Vi ser framemot en härligt friidrottshelg!

Sittplatser slut på lördagen

Vi kan mycket glädjande meddela att det är fullsatt på sittplatsläktaren på lördagens tävlingar. Vi har släppt ett gäng ståplatser som även de går att köpa via tickster.com. Hoppas vi får se även dig i Telekonsult Arena i helgen,

Erbjudande från Cyrano

Cyrano i Växjö har lämnat ett erbjudande till alla ISM-besökare under ISM i Växjö. Erbjudandet gäller vid förbokning via deras webbsida. Uppge koden ISM2020 i rutan för meddelande för att ta del av erbjudandet nedan:

10% på mat

15% på Boule - 1 timme

Pizza Boule Meny: Förrätt: Sallad, huvudrätt: Valfri Pizza, Dessert: Chokladmousse + 1 timme boule – 249kr

Burger & Boule Meny: Högrevsburgare + 1 timme boule – 209kr

Biljetter

Tack vare ett högt tryck på biljetterna på lördagen har vi nu öppnat upp för ytterligare platser på huvudläktaren för denna dag. Från vissa av dessa platser (sektion H) är det svårt att se resultatskyltarna för stav och kula, därför säljer vi dessa biljetter för 100kr styck. Tävlingsarenan kan man dock se bra härifrån. Bilden ovan är tagen från placeringen av denna sektion.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se