Press

610

Viktig information för all press inför och under inomhus-SM i friidrott

Ni söker er ackreditering direkt här på hemsidan via rubriken Mediackreditering. All press måste söka medieackreditering innan tävlingen för att få tillgång till medialäktaren och mixed zone. Om det inte fungerar att fylla i detta formulär skicka ett mail till info@ifkvaxjo.se. Har du INTE ansökt om mediaackreditering och fått detta bekräftat från IFK Växjö via mail måste du lösa biljett i entrén och får således inte tillgång till medialäktaren och mixed zone.

Mediaackreditering får du som ansökt om detta innanför västra entrén (den mot Värendsvallen) till Telekonsult Arena. Här är även ingång för aktiva, ledare och funktionärer. Fri parkering finns utanför Arenastadens Norra Entré på Hejaregatan. Pressvärdinnan Cathrine Rönnmark (lördag) och Marie Prick (söndag) kommer under helgen förse er med kaffe, dryck, fikabröd och lättare lunch. Mediavärdinnan finns även till hands för eventuella frågor. Vi har vid ena kurvan byggt upp en medialäktare med bord och stolar. Den är placerad bredvid mixed zone så ni även har nära till intervjuer med de aktiva. Vid er plats på pressläktaren kommer ni få ett programblad med startlistor och tidsprogram. Ni kommer få tillgång till internet på pressläktaren och alla startlistor och resultat kommer ni finna via smfriidrott.com.

Ni som ansökt om mediaackreditering för Fotografer kommer få låna en gul väst med texten ”FOTO” på ryggen, denna får ni efter den obligatoriska samlingen med tävlingsledaren på lördagen klockan 12. Det krävs att ni bär denna gula väst för att få vistas på innerplan. Det är väldigt trångt på innerplan under en inomhustävling i friidrott så vi ber er respektera tävlingsledarens och grenledarnas anvisningar om vart ni får befinna er.

Vi kommer i Telekonsult Arena på fredagen den 21 februari hålla en kortare presskonferens med några aktiva under eftermiddag/kvällen. Inbjudan till detta kommer senare.

Totalt ska 26 grenfinaler avgöras under helgen. Tidsprogram för detta kommer finnas tillgängligt här på hemsidan den 14 februari. Då kommer vi även ha en startlista klar. Alla grenar förutom vikt kommer avgöras i Telekonsult Arena. Viktkastningen sker i Tipshallen som ligger i anslutning till Telekonsult Arena. Ingång till Tipshallen sker via passagen mellan Telekonsult Arena och Tipshallen.

I vårt nyhetsflöde här på hemsidan kommer vi att lägga upp intressanta nyheter och infallsvinklar för nyheter, både av lokal och nationell karaktär.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Projektledare och lokal mediakontakt: Mikaela Wieslander Mayer, 0470–16116 mikaela@ifkvaxjo.se

Medieansvarig SFIF: Hillevi Thor, 010-476 53 51, hillevi.thor@friidrott.se

Välkomna till Växjö och inomhus-SM 2020

Grupper:

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se