Sprinttävling parallellt med tävlingarna på lördag

På lördag genomför vi den s.k Norrköpingssprinten parallellt med och insaxat i programmet för mångkampen. En ren 60m-tävling för MS/KS  och  F/P 11-15.

Info om den tävlingen finns på Tjalves hemsida:

http://www4.idrottonline.se/GOIFTjalve/Friidrott/Friidrott/Friidrott/Arrangemang/ 

 

PM och starttider

113 deltagare kan vi summera till när ordinarie anmälningstid har gått ut. Starttider och preliminära sluttider för både lördag och söndag finns nu publicerat i menyn till vänster - "PM och tidsprogram". Där finns också uttdrag ur PM samt fullständigt PM och ett preliminärt tidsschema/flödesschema att ladda ned.

Välkomna på lördag-söndag!

Sista dagen för anmälan och lunchbeställning imorgon lördag

Nu fylls startlistorna, och det tycker vi är roligt ! Extra kul att vi får välkomna gäster från Danska klubbar, som kommer med ett 15-tal aktiva.

Sista dag för anmälan till tävlingen, och förhandsbeställning av lunch är imorgon, lördag.

 

På söndag kväll publiceras fullständiga startlistor, PM och starttider/tidsschema.

Bra medicinsk support under hela mångkampshelgen

Vi är glada att kunna erbjuda fin support under hela mångkampshelgen från Cityklinikens personal! De kommer att finnas tillhands med 3 personer ,hela dagarna, båda dagarna, för att snabbt behandla eventuella skador på plats, men också för förebyggande behandlingar som tejpning, massage, aktiv stretching m.m .

Citykliniken har naprapater, massörer, fysioterapeut och personliga tränare och rådgivare, och är en del av svensk friidrotts medicinska nätverk - med många i personalen som har stor erfarenhet av elitidrott och de speciella förutsättningar som det innebär.

Lunchmat till mångkamps-SM

Ni har nu möjlighet att förhandbeställa dagens lunch i Restaurang TimeOut i Stadium Arena under mångkampshelgen, till ett pris av 70 kr/portion.

I priset ingår en bra "pastaportion" - ( lördag Carbonara, söndag Bolognese), måltidsdryck, bröd, lätt sallad.

 

Skicka ett mail till friidrott@tjalve.nu med antal portioner /dag, klubb samt kontaktperson/fakturaadress. Vi fakturerar i efterhand.

Senast den 30 januari behöver vi er beställning!

 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se