Daniel Lennartsson - en joker i leken!

Daniel Lennartsson är först och främst trestegshoppare. Han har tre SM-tecken inomhus i grenen, medan han utomhus fått nöja sig med tre stycken silvermedaljer. Personrekordet lyder på 16.27m.

 

Eller man kanske skall kalla honom för en före detta trestegshoppare. Daniel har nämligen inlett sin yrkeskarriär som jurist vilket betyder långa och intensiva arbetsdagar.

Hur många tävlar i mångkamp?

 

I skrivande stund har vi 147 anmälda till helgens ISM i mångkamp. Hur står sig den siffran i förhållande till tidigare år. Här följer en uppställning över hur många som genomfört ISM i mångkamp i respektive åldersklasser sedan 2003. Siffrorna för 2016 gäller dock antalet anmälda, i slutändan blir det något färre som genomför tävlingen. 

Irländsk 800m-löpare levererar Mexikansk mat!

Öis Cafe håller självfallet öppet i konferenslokalen på andra våningen under helgensSM-tävlingar. Det kommer att serveras varm lagad mat bägge dagar.

 

Thomas Chamney är en framgångsrik Irländsk medeldistansare som nu öppnat en restaurang i Göteborg som specialiserar sig på mexikansk mat.

Vilka är landets främsta mångkampsklubbar?

Vi skall kora 12 stycken individuella svenska mästare i mångkamp under helgen. Dessutom tar vi oss friheten att dela ut två stycken stiliga pokaler till Lagmästarna i respektive dam och herrklass.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se