Stadionklubbarna tillsammans med Svenska Friidrottsförbundet hälsar er välkomna till SM-JSM-USM-VSM i stafettlöpning på traditionsrika Stockholms stadion, Sveriges olympiastadion och nationalarena för friidrott, 25 och 26 maj 2019.

Stort tack!

Arrangören Föreningen stadionklubbarna tackar alla er som gjorde årets Stafett-SM möjligt oavsett om det rörde deltagare, funktionärer eller andra som gjorde det hela möjligt. Trots lite otur med vädret under söndagen ställde alla inblandade upp med ett bra humör en trevlig inställning till idrottandet och varandra och vi hoppas att alla ni gick hem med samma känsla. 

 

Lite siffror från helgen: Uppdaterat 28/5

I helgen startade 265 lag i USM-JSM-SM stafett.

Tidsprogrammet - ny version igen...

Hur mycket man än tittat på ett tidsprgram så finner man felaktigheter i det. Därför är nu tidsprogrammet uppdaterat igen. Rätt version ska vara uppdaterad 2019-05-20 - var god släng alla andra versioner.

 

Du kommer direkt till tidsprogrammet här

Tidsprogram ute

Då finns också tidsprogrammet ute. Du finner det i menyn bredvid eller genom att klicka här.

PM

Nu finns PM för tävlingen publicerat på hemsidan.

 

F19 3x800m struken

För att en gren ska anses vara SM-värdig krävs det minst tre anmälda lag från tre olika föreningar. Även om det är sensationellt många lag anmälda så måste vi meddela att F19 3x800 meter måste strykas eftersom det bara finns ett anmält lag i den grenen.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se