Två veckor kvar till tävling!

Idag är det två veckor kvar tiill årets USM i Norrköping  - i år som en "normal tävling" utan begränsningar i startfält och utan alla de strikta restriktioner som gällde ifjol, även om vi har en del att förhålla oss till, som ni läser om i kommande PM. T.ex kommer inte omklädningsrum att finnas att tillgå. 

 

Hoppas att ni är laddade! 

 

På hemsidan finns nu länkar till anmälan och hela "live-sidan" på Webathletics där ni på tävlingshelgen sedan kommer att hitta alla startlistor och live-resultat, så det fungerar som ett "digitalt programblad" kan man säga.

 

Tidsprogram kommer ut tidigast onsdag kväll 4 augusti, och PM i samma veva.

Vissa "riktlinjer" för tidsprogram-planeringen kan ni läsa om i menyn Tidsprogram

 

Ledare är välkomna utan strikt ackreditering enligt principen " högst en ledare per aktiv" som vi gärna ser att ni följer, men vi räknar med att också kunna släppa in anhöriga som vill se på tävlingen på plats, dock ej ha öppet utåt för allmän publik. På det sättet  kan vi följa begränsningskravet om högst 600 personer i publiken när man ej har anvisad sittplats.

 

Föreningstält kommer ni att kunna sätt upp, antingen på stora gräsytor på kastplanen i direkt anslutning till arenan eller på mindre gräsyta utanför bortre långsida alt. på asfalt på ytan bakom första kurvan. Skisser och anvisningar kommer i PM. 

 

Vi kommer inte att sälja /förbeställa luncher på eller till arenan, men vi kommer under framförallt lördag-söndag att ha en kioskservering med bl.a hamburgare och en hel del annat. 

ICA Kvantum Klockaretorpet ligger några 100m från arenan och har stort sortiment, men vill ni vara säkra på t.ex. pastasallader eller så - så förbeställ gärna av dem, de kan göra en hel del annat också på beställning.

Kolla gärna deras hemsida, och ring /maila dem i tid - så kan de fixa en hel del. 

 

Välkomna hit - och du, vi har nästan alltid medvind :-) 

 

Kontakt:

praktiska frågor, allmänt: Krister Hultberg, Tjalve Friidrott. krister@tjalvefriidrott.se

Tävlingsledare, tidsprogramfrågor: Anna Palmerius. anna.palmerius@gmail.com

 

644

 

 

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se