Viktig information!

KFUM Örebro Friidrott och Svenska Friidrottsförbundet hälsar aktiva, ledare och åskådare hjärtligt välkomna till Svenska Mästerskapen Inomhus i mångkamp. För ett roligt, trevligt och kvalitativt mästerskap uppmanar arrangören till att såväl deltagare som ledare är välinformerade om följande information:

 

Hallen kan ta in 670 personer enligt de anvisningar som finns om 10 m2 per person. Men med 150 anmälda deltagare, ledare och funktionärer under söndagen (lördagen betydligt mindre) lär det finnas gott om plats och marginal för att kunna undvika trängsel för oss som deltar. Enligt senaste rekommendationerna som började gälla 12/1 och nyligen förlängdes till 9/2 kommer vaccinbevis behövas visas upp i samband med entrén. Detta gäller ej deltagare och en föranmäld medföljande ledare, men däremot för anhöriga, funktionärer och eventuellt ytterligare medföljande ledare. Dessa uppvisar giltigt vaccinbevis i entrén. Anhöriga hänvisas under vistelsen i hallen till läktaren som har plats för 500 sittande, vilket vi inte kommer vara i närheten av att fylla under detta arrangemang. Ni föranmäler den tränare som ska ha ackreditering till mikael@kfumorebrofriidrott.se

 

Vid entrén vill vi att en i taget går in och eventuella köer ska ske utomhus med behörigt avstånd. En förutsättning för att få vistas i tävlingshallen är att vara 100% symptomfri vilket gäller alla! Med andra ord, vid minsta tacken på minsta symptom, stanna hemma! Då riskerar du inte att öka på smittspridningen i de virus som cirkulerar.

 

Avslutningsvis ber vi alla att acceptera de påvisningar och avspärrningar som kommer finnas inne i hallen för att undvika trängsel. Det är för er och allas vår skull som vi försöker göra arrangemanget så smittsäkert som möjligt. Kom gärna tävlingsombytta och om möjligt duscha hemma. Vi vill även påminna om att tvätta händer, sköta hygienen, hålla avstånd till folk ni möter samt att vara sparsam med att träffa många kontakter inför och under arrangemanget. Tillsammans kan vi göra det här riktigt bra och säkert!

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se