Måndagens pressträff, samt info om kommande presskonferenser

Igår hölls den första (av tre planerade) pressträffen inför friidrotts-SM i Söderhamn. SM-chef Sören Calleberg pratade kort om SM-helgen och strävan efter att göra det till en helhetsupplevelse för alla. T.ex att det förutom själva tävlingarna kommer finnas aktiviteter för barn och ett välfyllt mattorg att besöka när man blir hungrig.

 

Radio Gävleborg gjorde en intervju som finns att lyssna på:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=6224908

 

Det finns även en kortare text på Svenska Friidrottsförbundets hemsida:http://www.friidrott.se/nyheter.aspx?id=18485

 

Information om de två kommande presskonferenserna:

 

Torsdag

Presskonferens med regionens stora hopp, Joel Groth från Bollnäs FIK och ett antal av de framstående friidrottsaktiva från Söderhamns IF inom Parasport.  Den aktuella tiden är kl.13.30 och platsen Aquaarena på idrottsområdet på Hällåsen.

 

Fredag

En presskonferens genomförs med nationell inriktning om de största stjärnorna som deltager på Friidrotts-SM. Medverkar gör Svenska Friidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson, förbundskapten Karin Torneklint och ett antal aktiva. Vi håller även då till på Aquaarena på Hållåsen och den aktuella tiden är kl.15.30 efter första tävlingspasset.

 

Här finner ni tidsprogram och startlistor:

http://smfriidrott.com/sites/default/files/groupfiles/SM%20tidsprogram%202015_0.pdf

http://www.trackandfield.se/anmalda.aspx?compid=177

Under tisdagen (4/8) kommer mediaackrediteringarna för friidrotts-SM att behandlas och under onsdagen (5/8) kommer ett Press-PM att skickas ut.

Denna sida är ett arkiv som inte uppdateras. För aktuell information, besök smfriidrott.se